Upplev spänningen i folkrace

Foto: Mysak Blomqvist, www.mysak.se

Kom och kör Folkrace

Kom till oss och upplev spänningen bakom ratten i en riktig tävlingsbyggd folkrace-bil. Vi kör på en folkrace- Rallycross-bana bestående av grus och asfaltspartier om vart annat. Under vinterhalvåret spolar vi banan och du kommer att få en extrem upplevelse när du kör med de dubbade rallydäcken på den isbelagda banan. Vi finns på Borlänge Motorstadion i Norr Amsberg.  Våra bilar är byggda av modellen Volvo 240 och uppfyller gällande folkrace reglemente. De är bland annat utrustade med störtbåge, 4-punktsbälte och rallystol. Bakaxel är svetsad så att det driver på bägge hjulen samtidigt. Både bilarna och banan är godkända av Svenska Bilsports Förbundet.

Endast förbokade grupper. (minst 6-8 personer beroende på tävlingsupplägg för att köra en "egen" tävling). Vid större grupper kan vi skräddarsy arrangemanget, pris beroende på antal deltagare samt val av utförande. Kontakta oss för mer information.

All körning sker på egen risk, ingen alkoholförtäring tillåten under våra motoraktiviteter.

Betalning sker medSwish! För företag finns även möjlighet att betala mot faktura.

Alternativ 1 (Standard)

Totalt 3st träningsvarv. 2st kvalomgångar med 3 varv vardera, där man kör på tid för att kvala in i t.ex. A- B- C-final o.s.v. I finalerna startar man med upp till 4 bilar i bredd och först i mål efter 5 varv vinner. Medaljer till de tre bästa förarna ingår!

Lagom för grupper mellan 8-20 personer

Pris: 1000:- per deltagare

Alternativ 2 (Stora Racet)

Totalt 4st träningsvarv. 3st kvalomgångar med 3 varv vardera, där man kör på tid för att kvala in i t.ex. A- B- C-final o.s.v. I finalerna startar man med upp till 4 bilar i bredd och först i mål efter 5 varv vinner. Pokaler till de tre bästa förarna ingår!

Lagom för grupper mellan 6-12 personer

Pris: 1300:- per deltagare

Vi har en stor grill på plats som ni kan låna. Om ni vill kan vi även ordna med mat, grill eller fika. Kontakta oss i förväg om ni önskar något av detta.

För tidsbokning och frågor, ring Janne på telefon: 070-614 32 72

Vi kan tyvärr inte erbjuda Turboskjuts för tillfället. Men titta gärna på klippet för att se banan sträckning. 

© Copyright Dala Hyrkart